Our Products and Services

Our Products and Services

Order/Inquiry Form

Html forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Wednesday, July 3, 2013

Past deliveries



Dearies,

ada banyak jugak deliveries yang tidak sempat diupload. takpelah ye... yang lepas tu biarlah lepas... kita sambung upload yang coming soon je la ye....

Kata-kata semangat untuk malam ni



goodnight!


Delivery 3 July 2013



Hello dearies,

Lama tak update blog sebab busy dengan daily routine. Routinr terbaru sebab Abah ada di hospital. Maka saban hari berulang pi visit Abah kat hospital Sungai Buloh.

Nak update delivery for today.

1 Chicken Pie medium
1 Beef Pie medium
1 Beef Lasagna



dan inilah teman saya untuk delivery kali ni


 purak2 tido ye kamu?

Monday, December 24, 2012

Pemenang 200 Likes



Yeayyyyyyyyyyyyy!

harini kita dah dapat pemenang 200 Likes :) dan pemenangnya adalah
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
Syarifah Zurina dari Penang :)

hadiah akan menyusul soon :)

Birthday Pie



Dear All, 

Haritu ai dah janji gambar pie besar kan? ni dia seperti yang dijanjikan 



Pie ni diorder oleh Rashidah sempena birthday hubbynya :)

happy birthday !!

Friday, December 21, 2012

Kak! saya nak pie besarrrr punya!



Hahahahhhahahahah!

inilah order yang saya dapat last week. Dia nak pie besaaaaaaaaaaaar punya! 2 bijik. sempena birthday husband dia. Bagus jygak kan, potong pie instead of kek. 

Esok kita post gambar ok :)

Pie Besaaaaaaaaaaaaaaaaaar punyaaa! 
:angkat pie:

Friday 21.12.2012


They Mayans said today will be the end of the world...

well.. I said the Mayans ran out of stones to write on :p

enuff said, here are today's orders and delivery schedule

Hazwani, Kajang
3 Beef Pie
1 Chic Pie
1 Seafood Pie

Nurrul, Hospital Serdang:
1 Fish Fillet Sandwich
1 Lasagna
1 Carbonara
1 Seafood Pie

Liana, Bangi
2 Carbonara
2 Lasagna
2 Ayam Pandan
1 Beef Pie
1 Chic Pie
1 Apple Pie

Shana and the gang, Menara Promet
1 set Garlic Bread
1 Bolognese (banjir) ^.^
2 Carbonara
1 Lasagna

Thank you so much and Have a great weekend :)